Sziasztok!

 

Felkerült az oldalra a Világrendőrség c. film.  Jöjjön Peca, aranypolgár tagunk véleménye :)

 


 

Rengeteg robbanás-Devon-akcentusos GI Jane dekoltázsvillantás-Vivaldi hallgató 1db negró-sztereotíp redneck-reprezentatív ázsiai srác-WTF hologramlézer (ami tengerparti csajokat vetít a kövekre) a kocsi tetején-rengeteg szintizene és montázs montázs hátán-spandexes ciánfejkendős whamhajú bee gees szakállas főhős-a lányhoz lépve mellszőrvillantás-földalatti kartonlabor-rakétavetős motorok-a színészek bluebox maratonja felváltva a kaszkadőrök ejtőernyős ugrásával-kellően nyálas búcsúzás a harcbamenetel előtt-useless rubik kocka reklám-sugárhajtású kés -repülő kocsik és motorok-visszaszámláló-gyorsvágások-robbanás-tankok-lézer-vuhááá-szentimentális búcsúzkodás again-morális maszlag-stratégia-lassított felvételek a járművekről-feszültségkeltő intézkedések-finálétűzpárbaj-optimista zene-robbanások a semmi közepén-rakéták-tankok robbannak-fuhuuuu-LÉZER-manuális bomba és gránát elhelyezés az ellenfél tankjában...-szivárványszín kondenzcsíkot húzó motorosok??? -főhősünk drámai lezuhanása a motorról-rohanás a gépre-"the good guys allways win, even in the 80's" fricska-vajon eléri-e hősünk a repülőt-repülő motor és világbajnok bluebox, vele harmonizáló overthetop actinggel-mindenki happy-ultraszentimentál zene-még egy useless robbanás-bizarr röhögés a csajtól-bájvigyor kimerevítés-vége. Credits alatt még mindenféle bestof részlet.

Összefoglalva? háát....true 80's army propaganda, receptrekészült akció-scifi moslék. De Józsi... megnéztem a Világrendőrséget


 

Akit ezek után érdekel a film, megkaphatja itt

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencesterv.blog.hu/api/trackback/id/tr422330332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása