Kilencesterv a cybertérből

2010.05.12. 23:46

Kéne egy poszt arról is, hogy miről lesz szó a blogon, mi a célom, célunk az itt megjelenő írásokkal. Jöjjön hát egy rövid összegzés.

Adott a kilencesterv.com. Heti ajánlatok, szabályváltozások, friss és/vagy kiemelt topicok szerepelnek majd itt, tehát az kezdeti cél, hogy egyfajta tájékoztató felületet nyújtsak az oldallal kapcsolatos történésekhez. Sosem lesz olyan, hogy letöltésre buzdítanék bárkit is, mert erről szó sincs. A kilencesterv.com véleményem szerint azért (is) jó, mert kibővíti az ismereteidet, olyan rendezőkről, színészekről olvashatsz, akikkel nem biztos, hogy a mainstream médiában találkozol. Járjatok moziba, ha olyan filmet vetítenek, ami érdekel. ;) 

Távlati tervek között szerepel, hogy írok (illetve az oldalon regelt emberek közül bárki, aki akar) filmekről, fesztiválokról vitaindító célzattal. Távlati terv az is, hogy lesz más is. Hogy mi, azt még én sem tudom. :P

Szerző: Zsoca87

6 komment

Címkék: intro

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencesterv.blog.hu/api/trackback/id/tr231998778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LimpekZ 2010.05.13. 09:02:26

Toljad!
Amúgy szar, hollywoodi filmeket lopni inkább dicsőség, mint gáz! :)

zsírsegg 2010.05.13. 10:16:16

Köszi Zsoca, éljen soká a plan9!

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.05.15. 22:34:17

Nagyon szépen fejlődik a "kilencesterv". Már a plan9 is jócskán figyelemreméltó volt, de most nagyon jó munkát végeztek. Heti ajánlat, chat, egyre szebb bontások és most már blog is van! Csak így tovább!
süti beállítások módosítása