Sziasztok!

A jelenlegi bejelentkező oldal elég jellegtelen és átlagos, ezért arra gondoltunk, hogy áttervezzük picit. Ötleteink vannak, de arra gondoltunk, hogy egy ilyen oldalon biztos akad pár kreatív emberke, így megkérünk mindenkit, aki kedvet érez képernyődesigngyártásra, az álljon neki és csináljon valamit. Minden ötletet szívesen fogadunk és persze lehet többet is csinálni.

Ha esetleg valaki a CSS-hez is ért, akkor a CSS fájlt is mellékelhet, ezzel megsprórol nekem egy rakás munkát és még az is biztos, hogy olyan lesz az oldal, mint amilyennek tervezte. :D

Megkötések nincsenek, de nem felejtsétek a célt: loginoldal design a kilencesterv.com-nak. :)

Az oldal ezzel foglalkozó topicját http://kilencesterv.com/index.php?topic=4308 URL-en át éritek el.

 

Hajrá, hajrá, munkára, kalandra fel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencesterv.blog.hu/api/trackback/id/tr792126972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.07.05. 07:51:23

Nekem annyi tartalmi elvárásom lenne csak, hogy a legújabb feltöltések is látszódjanak sorban, ne csak a legutóbb kommentelt topikok.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.07.05. 09:35:43

Megpróbálok tenni valamit az ügy érdekében :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.07.05. 22:44:16

@rettentó: Így teljesüljön minden vágyad. :P :D
süti beállítások módosítása